Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki za szybką odpowiedź :) Szukałem tam gdzie wychodzi czarna kość i nie widać białej.Zdejmę jeszcze osłone pod kierownicą i tam może poszukam.Ale podejrzewam ,że i tak na szrot będe musiał podlecieć. Napisałeś "Ja jak nie mam pod ręką takiej wtyczki to przerabiam dłuższą - ucinając ja w odpowiednim miejscu" , dłuższą czyli którą? Pozdrawiam.

Ja mam troszkę inaczej gdyż jestem w posiadaniu kilku instalacji z różnych aut więc wtyczkę biorę z nich.

To może miałbyś taką kość z przewodami bądź jakiś odpowiednik na sprzedaż?:) Byłbym zobowiązany.

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Nie ma sensu zakładać nowego tematu, więc piszę dalej. Założyłem full kompa i podłączyłem prawie wszystkie kable według popularnego schematu. Prawie wszystkie bo został mi jeszcze do podłączenia pin do modułu ZKE za schowkiem na rękawiczki. Komp się świeci , działa check control i pokozazuje ile mogę przejechać na zbiorniku km.Ale reszta funkcjji mi nie działa typu :spalanie , średnia prędkość itp. Pytanie brzmi : Czy przyczyną jest brak podłączenia z tym modułem ZKE?
Opublikowano
Tak, wszystko mam podłączone. Po części udało mi się uporać z problemem, co się okazało zle odblokowywałem obc.Wszystko już działa z ukrytych funkcji, komp oblicza.Tylko jak wychodze z tych funkcji specjalnych i przełączam podstawowe funkcje to pokazuje tylko zasięg a w całej reszcie wskazuje wartości " -- -- l/km". Gdzie może być problem?
  • 1 rok później...
Opublikowano
Siemanko! Mam taki problem: jakiś czas temu założyłem sobie pełne obc według schemtu (wczesniej było 11 przycisków),i prawie wszystko chodzi.Problem polega na tym, że nie chce mi obliczać spalania, pokazuje wartości zerowe, poza tym wsztstko w pełni działa (ukryte funkcje również). I teraz moja ogromna prośba do was drozdzy koledzy i koleżanki Czy jest tu ktoś z Warszawy bądź okolic kto posiada pełne obc i jest kumaty w tej kwestii? Bo chciałem na chwile podmnienić kompy i ewentualnie wykluczyć jego uszkodzenie.Pozdrawiam