Skocz do zawartości

Dzielona...niedzielona...jak to jest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przeszukalem cale forum, znalazlem nawet kilka podobnych watkow, jednak starych i bez konkretnej odpowiedzi wiec postanowilem odswiezyc temat. W swojej E36 mam z tylu kanape niedzielona, a mam okazje kupic ladne foteliki kubelki ale z tylu kanapa jest dzielona i teraz pytanie, czy bedzie to sie dalo rade jakos sensownie zamontowac? Z pasami nie bedzie problemu poniewaz wychodza i wchodza w to samo miejsce co u mnie, natomiast nie wiem jak z mocowaniami. Bylbym wdzieczny za pomoc.

pozdro

Opublikowano

Jesli masz kanape dzielona, to w samochodzie nie masz tylnej scianki pomiedzy kufrem a kanabina. Jak masz niedzielona to , scianka jest , i oparcie jest inaczej skonstruowane.

kanapa niedzielona to jeden element , z gabki na stelażu

kanapa dzielona to juz pojedyncze cale elementy, przykrecone do metalu.

zamiana jednej na druga nie wchodzi tu w gre.

Opublikowano
o taka odpowiedz mi chodzilo ;) tzn moze nie o taka - wolalbym typu "tak da sie to zrobic bez problemu" :) ale teraz przynajmiej wiem ,ze nie ma sensu leciec 160km po fotele, ktorych nie zaloze, a szkoda, bo fajna okazja, a naprawde ciezko dostac cos fajnego w chrzescijanskiej cenie do sedana. dzieki za pomoc.
Opublikowano

Kolego fotele mozesz zobie zminic, ale co z tego skoro z tyłu nic nie zrobisz. kanapa inna i fotele inne , wygladałoby to co najmniej DZIWNIE.

Chyba, ze kupiłbys sobie powiedzmy fotele kubełkowe w identycznej tapicerce jak kanapa i boczki , albo tak jak mowie calu zzestaw zamienisz zestawem od identycznej wersji ( mam na mysli dzielona lub niedzielona kanapa tylna)