Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
oczywiście a jak moze mieć inne??? jak jest taki sam zderzak?!! chyba ze bedzie w wersii M
Opublikowano
niby to samo ale wnetrze inne wiec wolalem zapytac i wystarczylo odpowiedziec TAK a nie z ironia bo nawet niemasz pojecia jakie auta sa dziwne i co moze byc w nich to samo a co nie,no ale nie dziwie sie skoro pewnie miales tylko bmw e36.Pozdrawiam kolego i dziekuje za odpowiedz
Opublikowano

a co ma wnętrze do zderzaków OMG co za typ :mad2: to ja zadaje beznadziejne pytanie....????? a CO Ty mozesz wiedziec co ja miałem a co nie?????grzecznie odp to i nie wnikaj dziwny człowieku...

proszę modratora o zamknięcie tamtu lub nawet jego usunięcie!!!!!!!

Opublikowano
prosze moderatora o usuniecie tego kolegi z forum poniewaz jest nerwowy i prawdopodobnie nietrzezwy,nie potrafi odpowiedziec krotko i w temacie tylko odpowiada ze zdziwieniem ze zadalem glupie pytanie ale przeciez nie musze wiedziec wszystkiego a zwlaszcza tego jakie sa halogeny w aucie ktore wogole mnie nie interesuje.Jezdze znacznie lepszymi autami i to nie moja polka.Zapytalem bo w tym egzemplarzu ktory przywiozlem na handel akurat nie ma a chcialem aby nowy wlasciciel mogl sie nacieszyc czyms takim jak glupie halogeny
Opublikowano
Koledzy, weźcie na wstrzymanie nerwów. Paulo79, wystarczyło poświęcić kilka minut w internecie żeby znaleź odpowiedź na Twoje pytanie, a Ty sqnix nie odpowiadaj na pytania kolegów skoro jest to dla Ciebie tak wielkim problemem.