Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem, nie działa mi oświetlenie wnętrza, schowka,bagażnika przy otwarciu drzwi i poprzez włączenie przyciskiem. Posprawdzałem wszystkie bezpieczniki wydają sie być sprawne, ale który za to odpowiada konkretnie niewiem.Może to jakiś modół czy coś czekam na jakieś sugestie co sprawdzić i gdzie szukać bo e39 posiadam od niedawna i dopiero ja poznaje:)

Druga sprawa to klakson, także nie działa i też nie wiem gdzie i czego szukać ???

Dodam,że to model 523i z 1996r,

Z góry dzięki za odpowiedzi i sugestie.

Pozdrawiam Grzesiek.

Opublikowano
NIkt nie miał podobnego przypadku i niewie nawet od czego zacząć i gdzie szukać?????
Opublikowano
Klakson jest, jak staniesz przodem do maski, po prawej stronie, powiedzmy za halogenem, z góry go zobaczysz, lub nie jeśli go nie ma :) Jak jest to wyciągnij i sprawdź na krótko. Jeśli działa to może być coś w kierownicy. Możesz zrobić takie doświadczenie, że wciśniesz klakson, a najlepiej druga osoba będzie kręciła kierownicą to zobaczysz, czy coś załączy.