Skocz do zawartości

Problem ze swiatlami wstecznymi w E30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panow,

Mam taki oto problem: w zasadzie nie dzialaja mi swiatla wsteczne. W zasadzie, bo jak mocniej wrzuce wsteczny, mocniej docisne galke to swiatelka sie zapalaja. Mam takie podejrzenie, ze to moze byc przekaznik. Co wy na to spece? Dodam, ze ogladalem podwozie i kabelki, ktore tam wychodza ze skrzyni sa OK.

Dzieki za wszelkie sugestie. Aha, jakby to mialbyc przekaznik, to wiecie ile moze on kosztowac? (E30 M40).

Pozdrawiam!

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano

Ja bym obstawiał włącznik przy skrzyni. Zwłaszcza jeżeli działa jak mocniej wciśniesz.

Pozdrowionka

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Myślę, że kolega Bartek ma rację. Też kiedyś miałem podobny kłopot. Powinieneś wymienić włącznik świateł cofania! Przy dokręcaniu nowego uważaj, żeby nie ukręcić gwintu, bo silnie delikatny (ja raz ukręciłem, to wiem). Kup nowy - kosztuje kilkanaście PLN. Na razie!
Opublikowano

Dzieki panowie, skoro sprawa groszowa to sie tym zajme zaraz po weekendzie.

Wielkie dzieki, zdrowko!

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.