Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niestety na moje nieszczęscie okazało się że w moim samochodzie jest seryjne radio RDS REVERS do którego chyba nie da sie podłączyc oryginalnej zmieniarki BMW....Czy można to jakoś obejść ?
Opublikowano

Nie da się podpiąć.

Tak, można obejść - wymieniając np. na Business :)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Ja na nieszczęście też mam takie radio jak kolega Przemek520i.

Wie ktoś może za ile można kupić oryginalne radio BMW na CD?

Opublikowano

Powiem, po ile "stoją" (przynajmniej po ile ja sprzedaje ;)) :

- wymiana kaseciaka Reverse na umożliwiający podpięcie zmieniarki, czyli co najmniej Business oraz wyświetlacz do niego - 250-350zł. (w zależności od stanu i od typu kaseciaka ...), do tego potrzebny jeszcze kabelek do wyświetlacza za ok. 100zł.

- CD + wyświetlacz - 900-1100zł. + w/w kabelek, a CD Alpine to juz co najmniej ok. 1200-1400zł.

Oczywiście wszystko mówimy o oryginalnym sprzęcie BMW, bo inny będzie poważny problem "zgrać" z E39.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Dzięki za szybką odpowiedź :wink: Jak tylko heble wymienie muszę zabrać się za wymianę radia bo cholernie denerwujące te kaseciaki.