Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy wie ktoś czy jest możliwość zamontowania w samochodzie w którym nie ma miejsca na napoje ( w konsoli po prawej stronie) czy jest możliwość wymienienia tego elementu i włożenia z miejsacmi na napoje ? Jako że podczas jazdy lubię "popijać" przydało by mi się miejsce na puszkę redbulla :)

Czy ktoś przerabiał już te temat ?

"przeleciałem" całe allegro i nie znalazłem tej częśći z konsoli gdzie są dwa miejsca na napoje (wciska się przycisk i wyjeżdża) czy droga jest to impreza w serwsie ?

Opublikowano

Mam pytanie czy wie ktoś czy jest możliwość zamontowania w samochodzie w którym nie ma miejsca na napoje ( w konsoli po prawej stronie) czy jest możliwość wymienienia tego elementu i włożenia z miejsacmi na napoje ?

po pierwsze naucz sie forumowac pytania w sposob jasny

po drugie nie ma mozliwosci wymiany deski bez uchwytow na deske z uchwytami

nie powiedzieli Ci o tym sprzedawcy w Niemczech?

po trzecie BMW jak marka premium kasuje hajc za rzeczy ktore w markach nie premium sa za darmo tak jak uchwyty na napoje

jesli aspirujesz musisz o tym wiedziec...

Opublikowano
Przerabiałem to... niestety e60 jest tragiczna pod względem schowków i miejsc do położenia różnych rzeczy :) pozostaje tylko kupić sobie na allegro, taką podstawkę do kubeczka mocowaną do szyby :D

Pozdrawiam,

Karol

Opublikowano

Niestety - mam ten sam problem i trzeba nauczyc sie z tym zyc, gdyz wymiana tego elementu to wymiana calej deski - koszt kilku tys. zl.

Radze sobie w ten sposob, ze rozkladam podlokietnik z tylu i siegam do niego...

Opublikowano
a może jakimś rozwiązaniem byłoby zamontowania do tunelu środkowego tego uchwytu, który można założyć dodatkowo do jedynki, szóstki czy z4?? Chyba wiecie co mam na myśli :)

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.