Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wczoraj naciskałem kilkakrotnie centralny i zamykałem i otwierałem nim drzwi , nagle przestał działać naciskałem pilotem i nic. Ponocy podszedłem i znów chciałem zamknac drzwi i żadnego efektu, po chwili sie zamknoł ale juz nie chciał otworzyć, włozyłem kluczyk do drzwi i go otworzyłem ale alarm sie odezwał, niewiem co to sie mogło porobić,dostałem sie do sterownika od alarmu i wyciągnołem bezpiecznik, co moze być przyczyną tej awarji??? mam sedana 96 rok e36
Opublikowano
Kolego chodzą słuchy(ale czy to prawda to nie wiem) że jeżeli któryś z siłowników centralnego się przegrzeje lub uszkodzi, to wówczas centralka odcina napięcie na siłowniki - ale jak to się ma do praktyki to nie wiem :/
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
Kolego ,a alarm masz w orginale czy jest moduł dokładany?? Jeżeli dokładany to czy ktoś kto to robił do sterowania siłownikami się podpiął pod wiązkę w drzwiach czy bezpośrednio pod wolne styki w module?? Możesz to napisać??
Opublikowano
chyba jest nie orginalny bo są dwie puszki, jedna wiem ze sie ustawia czułosc a druga to ta głowna, wpięte jest chyba w wiązke ale nie jestem pewien, powiedz gdzie mam fotke zrobic to wstawie na forum
Opublikowano

Napisz jakiej firmy masz ten alarm

A z kluczyka się otwiera,bo nie pytałem??

Opublikowano
tak z kluczyka działalo ale temat juz nie wazny bo dzis juz zrobiłem to, zmieniłem baterie i wszystko gra. nie ma ktos schematu do podłaczenia elektrycznych szyb z przodu????