Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Was, kupiłem oryginalne lampy tylne M power i jest problem taki że w prawej lampie jest inny układ pinów we wtyczce,mimo to podłączyłem i światła działają ale oprócz przeciwmgielnych, a komp wyświetla mi awarie lamp tylnych :/ , Czy wystarczy przełożenie pinów żeby było ok? czy Mpower miały żarówke do przeciwmgielnych? a jeśli nie to jak uspokoić komputer?? czujnik mierzy napięcie a teraz go brak na jednej żarówce. (w tej lampie jest zamontowana żarówka od przeciwmgielnych ale elektryk mówi, że to tylko atrapa?) Pozdr.
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano
Może trafiłeś na lampy z USA?. Miałem kiedyś E30 325is (USA) i w tylnych lampach były zaślepki na przeciwmgielnych i co ciekawe nawet instalacja nie była poprowadzona.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
tylko, że we wtyczce od auta mam 1 pin więcej niż we wtyczce od lampy.. Co zrobić żeby komp nie czytał błędu? no bo to chodzi o ten jeden niezagospodarowny pin ze strony auta.. co z nim zrobić?? Pozdr.
Opublikowano
nie, wyświetla tylko "Rucklichtdefekt" a ostatnio zapaliła sie bez powodu kontrolka od tylnych przeciwmgielnych ale już samo sie naprawiło :mrgreen: jeżdże już tak okolo miesiąc, chyba czas to naprawić... :wink:
Opublikowano
Czy przeciwmgielne fizycznie są? Można je odpalić trzymając lampę poza samochodem? Pisałeś o atrapie i nie wyjaśniłeś.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
niestety w tych "nowych" lampach (oryginalne od Mki) nie ma przeciwmgielnych, ale jest miejsce na żarówke- ktoś sobie zamontował atrape.. :?: