Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszysktich posiadam seryjnie 10 głosnikow z tegp 4 niechodza sa to głosniki średniowysokotonowe ,co sie mogło stac ze przestały grac pozostałe 6 głosnikow graja tylko te 4 nie. Co to moze byc ?
Opublikowano
Witam wszysktich posiadam seryjnie 10 głosnikow z tegp 4 niechodza sa to głosniki średniowysokotonowe ,co sie mogło stac ze przestały grac pozostałe 6 głosnikow graja tylko te 4 nie. Co to moze byc ?
Opublikowano
A jesteś pewny, że one tam są? Jeśli tak to musisz sprawdzić czy jakieś kable się nie poluzowały, czasem to jest przyczyną rozłączenia się. A grały wcześniej jak Bozia przykazała? :D
E46 330D :)
Opublikowano
No własnie nie jestem pewien czy grały wogule bo od niedawna jestem posiadaczem bmw i tak nie zwracalem uwagi jaki głosnik gra jak niegra.Wychodzily takie wersie z 6 głosnikami i 4 zaslepkami bo one przypominaja głosniki normlanie siateczka wszystko jest ale nie bede zdejmowała obudowy drzwi zebyt sie o tym przekonac. niechodza mi w tylnich drziwach po obu stronach podaj link tak to mnije wiecej wyglada z tył http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DL71&mospid=47545&btnr=65_0266&hg=65&fg=20 jest ten plaster miodu to i powinien byc głosnik i tak samo z przodu od strony kierowy w drzwiach po obu stronach blizej nawiewu. Z przodu kierowy po 3 głosniki i ten blizje kratki nawiewu niechodzi