Skocz do zawartości

ze zwykłych foteli na elektryczne skórzane (SEDAN)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam forumowiczów, zastanawiam się nad jedną opcją, ponieważ posiadam normalne fotele ( nie welur), i nie elektryczne, i chciałbym zamienić je na używane skórzane w dobrym stanie z boczkami, jesli oczywiscie stan tego wszystkiego bedzie nie gorszy niz u mnie...pytanie...czy da się zamienić ze zwykłych bez elektryki na takie z elektryką bezproblemowo? czy są jakies komplikacje i trzeba szukac tylko skóry ale tak samo standardówki...? zaznaczam że mam SEDANA ;)
Opublikowano
da się przełożyć bez zadnego problemu tylko by szyny też miały fotele.a kostkiod elektryki zobacz czy nie posiadasz pod fotelami.ja przekładałem i bez problemu to poszło.jakiesz 4 godziny roboty.
Opublikowano

Witam , ja również mam zamiar wymienić fotele na skórzane. Niestety pod fotelami nie mam żadnych kostek do podłączenia elektryki. Czy w takiej sytuacji będzie dużo pracy i kosztów żeby zamontować fotele z elektryką?

Dodatkowo opuszczanie tylnych szyb mam na korbkę a w tapicerce którą chcę zamontować będzie najprawdopodobniej elektryczne. Czy będzie trzeba ciągnąć kable do tylnych drzwi?

Największy problem jest jednak w tym że fotele będą z anglika tak więc panel sterowania elektryką będzie w drzwiach po stronie pasażera (sterowanie wszystkimi szybami, ustawianie lusterek). Robił ktoś może taką adaptację?

Opublikowano
Największy problem jest jednak w tym że fotele będą z anglika tak więc panel sterowania elektryką będzie w drzwiach po stronie pasażera (sterowanie wszystkimi szybami, ustawianie lusterek). Robił ktoś może taką adaptację?

nie wiem czy cie dobrze rozumiem. Chcesz

- wsadzic do swojego samochodu boczki z anglika i miec sterowanie elektryka w drzwiach pasazera

czy

- wziac boczki z anglika, ale przelozyc sterowanie elektryką do boczka od kierowcy, tak żeby bylo po "europejsku"?