Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
E36 1992rok. Dziś po umyciu autka pojawił się problem :( Centralny zamek nie działa,nie rygluje ani nie otwiera(oczywiście kluczyk bez pilota - nie dorobiłem sie jeszcze hehe) Światło wewnątrz rozjaśnia się i gaśnie cyklicznie na okrągło :( Miał ktoś tak kiedyś? Dzięki za ewentualne rady. Na razie odłączyłem aku i będę widział jutro czy ruszy czy nie.Ale rady mile widziane :cool2:
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
Mi również pewnego dna centralka odmówiła posłuszeństwa. Otworzyłem samochód, ujechałem 100 metrów i już nie mogłem zamknąć. Pojechałem do znajomego, powiedział że być może jakaś usterka centralki. I rzeczywiście, nie dostawała prądu. Zrobił - działa :)
Opublikowano
Mi również pewnego dna centralka odmówiła posłuszeństwa. Otworzyłem samochód, ujechałem 100 metrów i już nie mogłem zamknąć. Pojechałem do znajomego, powiedział że być może jakaś usterka centralki. I rzeczywiście, nie dostawała prądu. Zrobił - działa :)
Opublikowano
Hmmm,ale u mnie prąd dostawał ponieważ się oświetlenie wzbudzało :/ Dziś podpiąłem aku i dopiero po odpaleniu samochodu centralny zaczął działać :/ czarna magia normalnie :x a jeszcze,,,zalać go nie zalało bo wczoraj od razu patrzyłem jeszcze na moduł i suchy :) Ale dlaczego nie działał a teraz działa "z archiwum X" . Jak by ktoś coś wymyślił to piszcie, dzięki.
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"