Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie powiedzcie mi czy mozna jak odlaczyc sonde ? Jak patrzylemna realom to tam mi pokazalo ze jest ona pod autem :) jakos pod maska nie da sie tego zrobic ?
Opublikowano
Kolego niestety pod maską nic nie zrobisz, musisz wejść pod auto znajduje się ona na rurze wydechowej przed katalizatorem.
Opublikowano
ja kupilem nowa lambde i nijak nie moge starej wykrecic-probowalem wd40, na cieplo, na zimno-ani drgnie... moze ktos ma jakas rade... auto to compact e36 z 99. takze powodzenia! mam nadzieje, ze dasz rade-na podnosniku bedzie ok-daj znac czy pojdzie, bo jestem ciekawy czy mam pecha, czy to standard.
Opublikowano
ja kupilem nowa lambde i nijak nie moge starej wykrecic-probowalem wd40, na cieplo, na zimno-ani drgnie... moze ktos ma jakas rade... auto to compact e36 z 99. takze powodzenia! mam nadzieje, ze dasz rade-na podnosniku bedzie ok-daj znac czy pojdzie, bo jestem ciekawy czy mam pecha, czy to standard.

Nie tylko Ty masz pecha, ma prawo być zapieczona, pisał ktoś na forum że porządną żabką nie było jak odkręcić i skończyło się ukręceniem sondy, wspawaniem nowej blaszki i nagwintowanie na nowo.