Skocz do zawartości

E39 2,0i jaki dobry zakład inst.gazowej Trójmiasto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

zaraziłem kolegę do marki. Zdecydował się na 6cylindrówkę. Ze względów finansowych chce kupić E39 2,0i i tuż po zakupie od razu zagazować. Proszę o poradę klubowiczów i nie tylko jaki zakład polecacie dobry i niedrogi w Trójmieście, Słupsku i okolicach?

PS.

w Słupsku BRC oczywiście sekwencja 4500zł :shock:

Opublikowano

witam

ja zagazowałem sekwencją brc w Ustce i przyznam się ,że nie wzięli drogo a jestem zadowolony, jeżdzę prawie 3 rok i jest super ,żadnych problemów z gazem nigdy nie miałem a wymieniłem dosłownie raz filterek jak było wszystko jeszcze na gwarancji, nie warto zakładać szajsu bo póżniej się mści.

jeśli Jesteś zainteresowany to poszukam dokładnych namiarów na ten warsztacik

pozdrawiam

Bogdan28
Opublikowano

znalazłem

Ustka ul. Krasickiego 18 Zbigniew Basasik tel: 059-814-58-62

kumpel mi ich polecił i naprawdę nie zawiodłem się, zrobili w jeden dzień-polecam

powodzonka

Bogdan28
Opublikowano
witam.miałem podobny dylemat i zdecydowałem się na gdynię ul.Żwirowa 62.tel-606 794747.mam V8 i szukałem kogoś kto się na tym zna.jak na razie przejechałem 1200 km i jest git.w czwartek jadę na kontrolę.koszt to prawie 5000pln ale koszta były na drugim miejscu,bo co z tego że taniej jak ma potem kuleć.siostra tam zakładała w audi V6 i ok.3500.a polecił ten zakład koleś co wstawiał do buni rzędowej szóstki i też sobie chwali.ja mam elektronikę stag 300,parownik magic i wtryski pojedyńcze magicjet czy coś podobnego.zadzwoń i zapytaj.szefową jest kobieta :cool2:
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano

znam tą szefową osobiście, konkretna i miła babka choć już swoje lata ma...ale robią dobrze

a co do mojej instalacji to przelatałem na niej już ponad 80 tyś km i jest naprawdę wszystko ok.

Bogdan28
Opublikowano

witam , poszukam adres jest gościu w sopocie , miałem e46 323i tam zakladałem brc sekwencje na dzień dziśiejszy szwagier ma tę e46 i już ponad 100 tyś zrobione na tej instalacji , działa bez awari , tylko standardowe przegłądy i regulacje nic pozatym , także mogę gościa z czystym sumieniem polecić , warsztacić raczej mały robią może jeden samochód dziennie , jest tam trzech pracowników , własciciel normalny moiżna z nim pogadać i ceny motażu mają niewygorowana , a także dalszy serwis jest tani i napewno tańszy niż u większości innych zakładów w trójmiescie , a mam porównianie bo sam szukałem , postaram sie do wieczora zdobyć ten adress , pojedż sobie do gościa i sam oceń czy ci odpowiada .

pozdrawiam :cool2:

Opublikowano

Dzięki koledzy za wszelkie informacje. Zdaję sobie sprawę, iż koszta są mniej ważne i najważniejsza jakość instalacji oraz jej wykonanie (mam na myśli robociznę) ale 4500zł do 6cylindrówki to lekka przesada, tym bardziej że wartość auta wynosi w granicach 15tys.zł ;) dlatego będę dzwonił do każdego podanego mi namiaru :D

pozdrawiam