Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie działa wyszukiwarka wiec muszę powałkować temat na gorąco zadając pytanie na forum. Problem przedstawiał się następujaco:

pomimo ustawienia temperatury na minimum (manulane sterowanie- pokrętła- tak, tak, wszyscy sie dziwia ze przy tym wyposażeniu ktoś sobie zażyczył korby;) leci ze wszsytkich nawiewów gorace powietrze, jedynym ustawieniem kiedy da sie w aucie wytrzymać jest przedni nawiew ustawiony na "niebieskie kropeczki" ;), ale i tak gorace powietrze krążace pod kokpitem daje niezle w kość. Tak więc wszystkie gwiazdy wskazywały na elektrozawory uszkodzone, tak jak powiedziały uczyniłem i wczoraj paparałem się z tą niewdzieczną robotą ponad 2 godziny, elektrozawory wymienione. I co? dalej to samo....macie jakieś propozycje rozwiązania problemu?

dawno nie pisałem, bo jakos zawsze z drobnymi usterkami sobie radze, a na forum nie bardzo mam czas, mam nadzieje ze wybaczycie absencję i odpowiedzie koledze w potrzebie :)

pozdrawiam

• Członkowie klubu
Opublikowano

Moim zdaniem cały czas chodzi o elektrozawory - mi się zdażyło , że drugi kupiłem też mial wadę ale nagrzewał nogi

w sumie ciekawe ... jak dojdziesz napisz o co chodziło

Powodzenia

Mario

Opublikowano
ja kupiłem zawory i pomogły odrazu. Dałem za komplet 1270zł w ASO. Pomogło bez ale. I Tobie też proponuję kupić nowe. NO chyba że za jakimś 10 razem trafisz na dobrą urzywkę. Dobrą na jakieś 3 no może 4 miechy. Oczywiście kłopot może też być związany z brakiem sterowania owymi zaworami. Przed kupnem kolejnych a już napewno nowych radzę się upewnić bo normalne jest że 1300zł nikomu na drzewie nie rośnie. Szczerze jednak chcesz pozbyć sie problemu to nie możesz oszczędzać na tym elemencie.