Skocz do zawartości

e46 320d m47.niechce odpalic.czekam na sugestie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sytuacja jest dosc dziwna,chcac cos pogrzebac w garazu wyprowadzilem autko na podjazd,jak do tad wszystko bylo ok.po skonczonej pracy chcialem wprowadzic samochod do garazu,niestety to mi sie nieudalo.auto niezaskakuje,wogole zachowuje sie jak by niereagowalo na kluczyk(niestety mam tylko jeden,2gi niedziala)i teraz niewiem co jest grane.czy to nastepny kluczyk padl,czy cos powazniejszego.czekam na wasze sugestie,moze ktos juz mial podobny przypadek.
Opublikowano
Powiedz jeszcze co i przy czym pogrzebales??Ale mysle ze bez kompa sie nie obejdzie.Sprawdz jeszcze akumulator bo moze jak grzebales to radio miales wlaczone?? a wogole kontrolki na desce sie zapalaja??W pierwszej kolejnosci sprawdz akumulator
Opublikowano
dokladnie.grzebalem w garazu a autko odpoczywalo.hehe.ok.po podlaczeniu do kompa wykrylem 3 bledy na ews-ie.jeden z nich to brak polaczenia pomiedzy kluczykiem a modulem.po usunieciu bledow.autko odpalilo.aleeeeeeeeee.po 15 min,auto zgasilem i problem spowrotem sie pojawil,tyle ze teraz zadnych bledow niewykazuje. :shock: dla pewnosci zamowilem nowy kluczyk.za kilka dni sie okaze,co i jak,
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam popnownie.niestety manewr z nowym kluczykiem nic niedal.auto nadal niereaguje.

Panowie czy ktos zna jakiegos dobrego elektryka z okolic choszczna lub gorzowa wielkopolskiego.ewentualnie stargard szczecinski.

Opublikowano
Witam wszystkich,na dziendobry podziekuje za liczne rady.Dla potomnych opisze co sie stalo moze ktos bedzie potrzebowal podobnej rady w przyszlosci.a wiec padlo mi synchro,przy okazji sprzezylo sie to z zawieszeniem szczotek w rozruszniku.wgranie nowego softu zalatwilo sprawe. Goraco polecam Jarka Bazanta z strzelec krajenskich. klijet ma glowe na karku nie od parady. pozdro.