Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie, czy tarcze i klocki hamulcowe z e36 compact 318ti będą pasowały do e36 coupe 320i?

Chodzi mi tylko i wyłącznie o tylne hamulce! :mrgreen:

Pozdrawiam!

:)
Opublikowano
wez kolego popatrz na allegro jakie sa wymiary tarcz do 320i i 318ti.porownasz i bedziesz wiedzial.ja tak wlasnie porownalem :idea: tam na aukcjach sa wypisane parametry do kazdego zestawu i do jakiego modelu sa przeznaczone.
"...pamietaj ze na drodze nie jestes sam..."
Opublikowano

W sumie wpadłem na lepszy pomysł --> http://www.realoem.com

Od razu mogłem pomyśleć :mad2:

Odpowiadając na zadane przeze mnie pytanie, stwierdzam, że tarcze i klocki nie są takie same w tych modelach :(

(to tak jakby ktoś kiedyś potrzebował takiej informacji w przyszłości) :wink:

Opublikowano
Haha wiesz co, ja wpadłem, ale jak to pisałem to Twojego postu jeszcze nie było i teraz śmiesznie wyszło. Musiałeś to dopisać kilka sekund przede mną :D Żeby było sprawiedliwie - razem na to wpadliśmy :P
Opublikowano
Haha wiesz co, ja wpadłem, ale jak to pisałem to Twojego postu jeszcze nie było i teraz śmiesznie wyszło. Musiałeś to dopisać kilka sekund przede mną :D Żeby było sprawiedliwie - razem na to wpadliśmy :P
Opublikowano

Hehehe, niech Ci będzie.

Na forum jest data wysłania postu, ja wysłałem o 6:25 pm, Ty o 6:36 pm. Więc byłem "lepszy" o 11 minut :P

:lol: