Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie. Nie wiem co się stało, ale podczas jazdy w upale navigacja zawiesiła się (e46 duża navi). Nie mogę wejść do komputera, telefonu, ustawień, nawigacji. wszystko si ę zawiesiło. Jak to można odblokować?Może ktoś już miał taki problem, bardzo proszę o sugestie.
Opublikowano

Witam.

Miałem takie sytuacje kiedy z czytnikiem NAVI było źle. Zlokalizowałem gdzie jest bezpiecznik od NAVI i po prostu wyciągałem i wkładałem ten bezpiecznik i wszystko wracało do normy. .... aż do następnego razu...i tak ciągle. Ale to był lepszy sposób niż ten który znalazłem na forum żeby wyciągać czytnik i odłączać na chwilę zasilanie :). Zamiast jak mi zalecali w serwisach ..zmienić zmieniarkę NAVI. Zakupiłem płytkę czyszczącą (ale taką z załączonym fluidem) powkładałem kilka razy.....i po problemach :)

Pozdrawiam

Memento Mori :-)
Opublikowano
Dzieki za odpowiedź. Ale juz jest wszystko w porządku, po prostu wystarczyło żeby samochód trochę ostygł i wszystko powróciło do porządku. Może masz mapę 2009-1 High z aktualizowanymi POI, fotoradarami po polsku, jest mi bardzo potzrbna do przetestowania :)
Opublikowano
Mam ale tą przerobioną na CD a na tej informacji o fotoradarach nie znalazłem, choć POI jest bez porównania większe od tego co było na 2008-2.
Memento Mori :-)