Skocz do zawartości

Jaka plyta navi do mojej e65 / navi02 professional ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

serdecznie witam wszystkich, jest to moj pierwszy post na tym forum.

Posiadam e65 745i z wrzesnia 2002 roku.

Poprzedni wlasciciel zmienil juz czytnik navi z navi01(CD) na navi02(DVD).

Jak sie nie myle navi02(DVD) to wersja professional.

Moje pytanie do was - czy najnowsza plyta professional 2009-2 nagrana na DVD Double Layer bedzie dzialala w moim czytniku ?

Czy musze dokonac do tego celu jakiegos update´u ?

Wyczytalem w innym temacie ze trzeba wsadzic do czytnika po kolei wszystkie plyty ktore wchodzily do tej pory.

W czytniku mialaem jakas 2006, czy powinienem przed wsadzeniem 2009-2 zapodac do czytnika 2008-2 ?

Dziekuje z gory za porady.

SBK75

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
wkladaj odrazu nowa to nie ma znaczenia z ktorego rokumasz mape,pytanie jaki soft ma czytnik....navi02 nie jest rowne navi02 o sa przed i po lifcie kolego i zeby bylo wszystko cacy to i po lifcie powinien byc monitor to wtedy by wyswietlalo jak w bmw po lifcie taka dodatkowa wiadomosc...te dvd tez nie musi byc nagrane w dl bo mozesz jego rozmiar zmiejszyc to co niepotrzebne wyrzyc np.jezyki zostaw taki jaki ci pasuje mozna to zrobic programem ultraiso powyrzucac i nagrac.....pozdrawiam daria
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witaj mialem podobny problem bedzie czy nie bedzie dzialac moje auto to bmw e65 z 2003 mam w standardzie czytnik DVD i zakupilem plytke z najnowszymi mapami ale nie chciala isc wiec ja nieco zmodyfikowale tak jak kolezanka powyzej pisala wyciole tu i tam i nagralem na zwyklym dvd i poszlo ale nie dawalo mi to spokoju mam orginal i musialem uzywac pirata pojechalem do aso i sobie zaktualizowalem dvd i teraz czyta to i tamto wienc nie ma drogi bez wyjscia .Mozna sobie samemu zrobic taka aktualizacje ale nie jest to latwa droga tanisza napewno jesli sciagniesz nowy soft i sam sobie go zainstalujesz ale nie polecam ASO w tej dziedzinie napewno nie nawali i jest to nie drogi zabiek w granicach 150-200pln Powodzenia