Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może ktos wie gdzie w Wawie bądż w Kielcach jest mechanik u którego można auto pod kompa podłaczyć oczywiście oprócz Aso.

Z góry dziękuje

Opublikowano
Ja polecę BMW Rawski w Markach koło Wawy ul. mjr. Billa tel.22-7713993, chociaż w sumie to już ASO bo niedawno dostali autoryzację, ale mogę ich z czystym sumieniem polecić
Opublikowano
Hej, jakie auto dokładnie chcesz podłączyć? Mam Disa i w ramach pomocy koleżeńskiej mego ci podłączyć auto pod kompa, daj znać na PW.
Opublikowano
W kielcach na ul. Krakowskiej w Marco service. Gosc robi bmw. kilka razy juz u niego podlaczalem sie pod komputer takze jest ok. Ewentualnie seriws JACHRA na ul. batalionow chlopskich. Tam tez maja kompa ale nie zaglebisz sie szczegolowo z kazdy sterownik, tylko posprawdzasz ogolne parametry i skasujesz najbardziej popularne bledy. Jesli natomiast chodzi o ewentualne naprawy to polecam JACHRA!!!! Gosc robi z glowa i nie każe wymieniac calego samochodu tylko realnie ocenia co i jak. Pozdrawiam.