Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

ostatnio szukalem miejsca na subwoofer w miejscu kola zapasowego , i pod kolem znalazlem dwie puszki przypominajace wzmaczniacze wielkosci

ok 10cm x 10cm do czego to moze sluzyc ?

Opublikowano
Prawdopodobnie sprężarka regulacji tylnego zawieszenia NIVO ale tak bez zdjęcia trudno określić. Sprawdz czy masz tylne amortyzatory gazowe i dochodzą tam rurki lub wężyki.
Opublikowano

Ja mam swoją e39 525D w pełnym M-Pakiecie z 2003 roku, tylne lampy Hella z neonami i żadnych przetwornic pod kołem zapasowym nie mam.

Pzdr.

Opublikowano

Juz nie pamietam ale bylo tak ze te nowsze (te pozniejsze e39) juz nie potrzebowaly przetwornic bo komp juz byl zaprogramowany tak ze nie pokazywal bledow. Sam jak chcialem sobie zalozyc do przedliftowej takie lampy to musialbym takie miec. Poprostu niech kolega zobaczy czy te kabelki ida do lamp i po sprawie.

pozdrawiam.

Opublikowano
Juz nie pamietam ale bylo tak ze te nowsze (te pozniejsze e39) juz nie potrzebowaly przetwornic bo komp juz byl zaprogramowany tak ze nie pokazywal bledow. Sam jak chcialem sobie zalozyc do przedliftowej takie lampy to musialbym takie miec. Poprostu niech kolega zobaczy czy te kabelki ida do lamp i po sprawie.

pozdrawiam.

Aaaaaa no chyba, że tak.

W tym linku nawet widać te przetwornice jak koleś sobie zamontował Celisy Helli ---> http://www.tinyurl.pl?OybILfXQ