Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W mojej 7emie mam problem z kaseciakiem. Chciałem sobie sprawdzić czy działa a tu w ogóle nie idzie wsadzić kasety. Jest tam ten mechanizm który kasetę wciska po wsadzeniu w dół a potem ją podnosi do wyjęcia. No i ten mechanizm nie chce sie podnieść. Jak naciskam guzik ten od wyciągania kasety to tylko zaterkocze i nie idzie do góry. Mam navi MKII.

Pewnie powiecie po co mi to jak jest zmieniarka. Ale ja po prostu lubię mieć wszystko na perfect

Opublikowano
Jak sprzedawałem swoją poprzednia 7kę utknęła mi kaseta z bajkami dla dzieci(pamiątka z dzieciństwa mojej żony), jakieś 2 godziny męczyłem się żeby wyciągnąć tą kasetę i nie dało rady. Tylko terkocze i ni ch nie wyjdzie. Teraz mam nową 735 i kupiłem z kasetą w środku której nie da rady wyciągnąć. Nie żeby mi jakoś to przeszkadzało ale jak zmieniam radio http://radio.elektroda.net -- cd i włączy się kaseta z muzyczką ala fałszujący elvis to uszy więdną. Nie wiem jak sie pozbyć kasety ale jak ktoś zna jakiś sposób na pozbycie się wyjącego pseudo elvisa z kaseciaka to :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: o pomoc!
E38 735iA Sport Individual 99`