Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam lekko wyszczerbioną - (brakuje ok. 1cm2 na końcu) ozdobną listwę wnętrza

w E46 330xd 2003r.

Numer 2 na obrazku.

http://www.realoem.com/bmw/diagrams/u/z/47.png

Nie ma problemu z nabyciem pojedynczej części - jej koszt to 66zł, w związku z czym wolałbym żeby to był oryginał z ASO tym bardziej że za nieduże pieniądze.

Reszta listew jest w bdb stanie w związku z czym nie chce mi się bawić w malowanie, oklejanie specjalnie wszystkich, gdyby wziąć inny kolor.

W związku z czym:

Czy ma ktoś dojścia do ASO albo sam w nim pracuje, bądź też wie że listwa w jego samochodzie ma kolor:

1) GRAPHIT MATT

albo

2) SIEBLACK GRAU.

Bo któraś z tych siedzi u mnie w samochodzie.

To proszę o fotki.

Nie mogę dla sprawdzenie zamówić obu listew - Pan odpowiedzialny za dział części powiedział że nie mogą odesłać części i generalnie jak je zamówię to i tak pobiorą ode mnie 50% zaliczki bo to jest bardzo indywidualna sprawa i potem nie mają co z tym zrobić jakbym nie chciał.

Gwoli informacji ASO to BMW Tłokiński - Łódź, może gdzie indziej jest inaczej.

Proszę o pomoc - listwy w moim samochodzie wyglądają na czarne z lekka domieszką czegoś metalicznego, ale znając życie w BMW to nazywa się jakoś finezyjnie, a nie wiem co pasuje bardziej GRAPHIT MATT czy SIEBLACK GRAU.

Opublikowano

podaj numer nadwozia to Ci w aso dobirą części (chyba ze je zmieniałeś), wtedy podaj numer seryjny części .

Zadzoń do misiaka - kraków , zawsze tam zamawiam i rzadnych problemów