Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Odświeżam temat odnośnie strzałek. Właśnie wrzuciłem mapy do e 60 z 2003 i tez są same strzałki jak włączyć mapy ?

Soft prawdopodobnie był uaktualniony, jak sprawdzić soft w Business jak wejdę w ustawienia to nie widzę wersji jak w Professional ?

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widok mapy ma tylko nawigacja Professional oraz Business od połowy 2008 roku (nie dotyczy to softu tylko czytnika).

Co do sprawdzania wersji oprogramowania w aucie, to gdzieś był temat jak wejść w "sekretne" menu, gdzie można dokonać ustawień serwisowych jak i sprawdzić jaka wersja jest lub można też podjechać do ASO i spytać czy na boku by nie sprawdzili.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano

Auto było w ASO na upgradzie softu a wyświetla tylko strzałki. Myślałem że mieli zrobić ale nie zrobili - czasami tak bywa :(

Była wypowiedż na forum że jeżeli wyświetlają się strzałki to należy zrobić upgrade więc....

Teraz już wszystko wiem. Dopiero od 2008 roku szkoda :(