Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może ktoś mi pomoże nie nadążam kupować już czujników do mojego kombi 523i w automacie po wymianie na nowe działają max 1 tydzień i kolejno padają HELP
Opublikowano
to znaczy ze Ci swieci kontrolka? jak tak to sproboj go podlaczyc pod kompa bo moze wkradl sie jakis blad, mi pomoglo.
obecnie Alfa 156 GTA SW
Opublikowano
Tak świecą obie kontrolki od ABS i ASR teraz znowu zaczyna niepokazywać prędkości dodam że komputer wykazał że jest awaria przedniego czujnika od kierowcy po zamianie czujnika prawego z lewym znowu pokazywał ten sam błąd. Nieraz ale coraz żadziej czasami pokazuje przez moment prędkość. Co z tym fantem zrobić może komputer wysiadł od ABSu czy ratuje mnie tylko servis i ciekawe czy dają gwarancję przynajmniej na rok?
Opublikowano
sluchaj to podepnija go pod kompa w jakims warsztacie. na auto sofcie albo innym beda wiedzieli. a poszukaj tez linkow w forum o desce moze padaja Ci kondensatorki ale nie wiem

obecnie Alfa 156 GTA SW