Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pare pytań odnośnie instalacji wzmacniacza:

1) w 318 niestety aku jest z przodu wiec nie wiem którędy wypuścić przewody do wzmacniacza ( z aku do kabiny, potem już sobie poradze)

2) mam oryginalne radio (kaseta+zmieniarka w bagażniku) które nie ma wyjścia na wzmacniacz, pytanie jak je przerobić? bo wiem że istnieje techniczna możliwość dolutowania chinchy tylko nie wiem w którym miejscu

i czy po takim podłączeniu wzmacniacza do radia bedzię on sie wyłączał razem z radiem

3) czytałem, że przy instalacji wzmacniacza + sub do bagażnika w e46 cieżko sie wydobywa bas? jest mocno wytłumiony? czy to prawda?

Opublikowano
wlutowanie chinchy jest bez sensu kup konwerter porzadnej firmy a kabel remote podlacasz pod czerwony kabelek w kostce iso czyli do +12 od stacyjki, to fakt ze bas bedzie stlumony bo radio ma ograniczone pasmo a kable przejda przy komputerze silnika trzeba tylko wydlubac plastikowa zatyczke

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D