Skocz do zawartości

e39 telefon ne dziala brak mozliwosci dzwonienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy ponawaim zapytanie bo jakis madry mi zablokowal ze niby nie pelny tytul myslalem ze w tytule pisze sie o co chodzi i jesli ktos wie to odpowie

mam e39 combi i mi nie dziala telefon pisze zablokowano jest to orginalny telefon simensa co zrobic

i prosba zeby nie blokowac tematu

Opublikowano

Zablokowano Ci temat, ponieważ źle go zatytułowałeś, ten też popraw bo brakuje oznaczenia - wybierz kategorię (e39) przy zakładaniu i już mod nie usunie.

Pozdr!

Opublikowano
Najlepiej chyba udać się do instrukcji obsługi telefonu...,w mojej instrukcji podali takie kody : 1234 oraz 000000,ale nie wiem czy Ci to pomoże....,pozdrawiam....
Opublikowano
Najlepiej chyba udać się do instrukcji obsługi telefonu...,w mojej instrukcji podali takie kody : 1234 oraz 000000,ale nie wiem czy Ci to pomoże....,pozdrawiam....

kolego probowalem i nic nie wiem co i jak z nim nie tak

Opublikowano

napisz sąsiad jaki to masz objaw , czy nie chce się włączyć ? czy się włancza ale nie można dzwonić ?

no i czy przewodowy czy nie

Opublikowano
napisz sąsiad jaki to masz objaw , czy nie chce się włączyć ? czy się włancza ale nie można dzwonić ?

no i czy przewodowy czy nie

zwykly telefon orginalny w podlokietniku wlancza sie ale pisze zablokowano a czasami blad karty