Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie dot. wychodzącej płyty do nawigacji z czytnika.

Możliwe, że gdzieś jest rozwiązanie ale niestety nie udało mi się znaleźć w "szukaj", zatem pytam, czy jest możliwość zrobienia coś z ciągle wychodzącą płytą z czytnika do nawigacji, płyta wychodzi za każdym razem kiedy otwieram klapę od bagażnika, słyszę nawet jak wychodzi kiedy otwieram samochód z pilota i różnych innych sytuacjach. Czy nie można gdzieś ustawić, aby płyta wysuwała się tylko wtedy, kiedy ja nacisnę guzik na czytniku?

Opublikowano
Opisz bardziej swój problem. Co znaczy ciągle wychodzi? Wkładasz ją spowrotem czy sama się chowa? Wreszcie co na niej jest i czy wogóle działa??
Opublikowano
Opisz bardziej swój problem. Co znaczy ciągle wychodzi? Wkładasz ją spowrotem czy sama się chowa? Wreszcie co na niej jest i czy wogóle działa??

Tak po chwili chowa się sama, a potem czasami znów wychodzi sama, czasami zostaje w napędzie, nie ma reguły (oczywiście wszystko przy otwartej klapie bagażnika), potrafi tak robić kilka razy w kółko. Czasami słyszę, przy zamkniętym bagażniku, jak napęd wypluwa płytę a potem ją wciąga do napędu. Oczywiście nagrana jest nawi, która działa.