Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Posiada ktoś wykaz bezpieczników, tzn. który bezpiecznik za co odpowiada?
Opublikowano
No właśnie nie ma, może poprzedni właściciel zdarł jakąś naklejkę. Jeśli ktoś ma to niech chociaż zrobi zdjęcie w dobrej rozdzielczości.
Opublikowano
piteerus, dzięki wielkie. Dzwoniłem dzisiaj po mechanikach i mówili, że do każdego modelu "jedynki" jest inna rozpiska bezpieczników. Np. w 118d bezpiecznik nr 1 może odpowiadać za el. szyby, a w 120d za el. lusterka. :roll: Jakos nie chce mi się w to wierzyć.
Opublikowano
piteerus, dzięki wielkie. Dzwoniłem dzisiaj po mechanikach i mówili, że do każdego modelu "jedynki" jest inna rozpiska bezpieczników. Np. w 118d bezpiecznik nr 1 może odpowiadać za el. szyby, a w 120d za el. lusterka. :roll: Jakos nie chce mi się w to wierzyć.

Mnie też, ale jeśli spece tak mówią, to może coś w tym jest.

E30, E36, E60, E87, F48

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

Mam przy skrzynce podobna rozpiske - skad jednak moge wiedziec za co odpowiada kazdy symbol graficzny? Jest gdzies jakies tlumaczenie z pisma obrazkowego na normalne?

W chwili obecnej interesuje mnie oswietlenie bagaznika (wymienilem zarowke, ale nadal nei hula, wiec pewnie bezpiecznik), ale na przyszlosc pelen wykaz by sie przydal.

Bede wdzieczny za pomoc...