Skocz do zawartości

Syczenie przy wskazowce spalania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey

Mam tak objaw ze jak wrzucam jedynke i daje gazu i jak tylko wskazowka od ilosci spalania benzyny sie ruszy i idzie z gore to tak zasyczy...taki dzwiek trwa z sekunde i cisza..i jak ona opada to tez zasyczy.

Od czego to moze byc i jak to zlikwidowac?

Opublikowano
mam to samo, dokladnie na jedynce przy ruszaniu i hamowaniu.

Wie ktos co jest grane ?

na pewno masz nie tylko na jedynce, tylko poprostu jak wskazowka od spalania idzie do gory, wez wrzuc na 2 i pusc gaz aby spadla i znow na dwojce dodaj i bedziesz mial ten sam szum przez chwile jak bedzie szla w gore...:/ nie moge wyczaic co to i jak to zlikwidowac.

Opublikowano
mam to samo, dokladnie na jedynce przy ruszaniu i hamowaniu.

Wie ktos co jest grane ?

na pewno masz nie tylko na jedynce, tylko poprostu jak wskazowka od spalania idzie do gory, wez wrzuc na 2 i pusc gaz aby spadla i znow na dwojce dodaj i bedziesz mial ten sam szum przez chwile jak bedzie szla w gore...:/ nie moge wyczaic co to i jak to zlikwidowac.

tez jest, z kazdego biegu, nawet przy stowce jak wcisne sprzeglo i opada to syczy.

Ciekawe co to ?

Opublikowano
U mnie jest to samo , przy ruszaniu zasyczy jakby wypuszczał jakies powietrze czy cos. Nie wiem co to i po co, ale chyba juz nauczylem sie z tym zyc.
Opublikowano
Ten dźwięk wydaje silnik krokowy, musicie się do tego przyzwyczaić i żyć z tym ;) przynajmniej ja nic tym nie robie i większość ludzi.