Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , mam takie pytanie , może ktoś się orientuje czy można gdzieś dostać te blaszane błyszczące oprawki szkła w lampach przednich BMW E34 ? Widziałem to kiedyś na Allegro ale teraz jakoś nie ma , będę wdzięczny za każdą pomoc , pozdrawiam .
Opublikowano

Najlepiej poszukaj w egzemplarzach przeznaczonych na czesci, chociaz nie wszyscy chca dekompletowac sobie zestaw lamp.

Mam zbedny komplet lamp hella jesli interesuja Cie cale lampy.

BTW. U siebie po stluczce nawet tych ramek nie zakladalem z powrotem.

Pozdrawiam
Opublikowano
Moim zdaniem powinieneś poszukać na szrocie... Jeśli się uda kupisz za parę groszy. Jeśli nie to na allegro kupisz od kogoś kto rozbiera na części - jest tam ich do wyboru do koloru... pozdr
Opublikowano
no właśnie szukałem już po allegro trochę i może coś się znajdzie . Ja kupiłem już auto bez tych ramek ktoś też pewnie po stłuczce ich nie znalazł . Dzięki za info .
Opublikowano
no właśnie szukałem już po allegro trochę i może coś się znajdzie . Ja kupiłem już auto bez tych ramek ktoś też pewnie po stłuczce ich nie znalazł . Dzięki za info .

Wiec skoro ich nie bylo to juz wiesz przynajmniej ze byl jakis dzwon prawdopodobnie...

Pozdrawiam
Opublikowano
od razu widziałem że była po lekkiej stłuczce , jedna lampa jest nie oryginalna i prawy błotnik ma inny odcień . Cena była przystępna więc kupiłem heh .