Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Umyłem dzisiaj samochód na dworze i zapaliła się kontrolna z poduszki powietrznej. I nie wiem co się stało. Miał ktoś podobny przypadek?

pozdr.

Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dowiedziałem się, że podobno robi się tak jak rusza się fotelem kierowcy. Mówię, o zmianie położenia fotela. Kolega wpiął mi samochód pod kompa i mowił, że wiele X5 do niego przyjeżdża stale i usuwa ten błąd. U was też tak jest?
Trzy największe litery w całym uniwersum: B M W
Opublikowano
w mojej e70 tez serwis usuwal blad ab ale wlasnei bylo to spowodowane ustawieniem , ze zona ma inne ja inne fotela i kabelek gdzies nie stykal , jak narazie jest OK
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
U mnie tak nie ma. Zapytaj mechanika czy nie dzieje się tak w x5 przed liftem ....

Czy przed czy po lifcie(każda E53) jest dokładnie ten sam układ poduszek pochodzący w prostej linii od E39 i posiadający określone wady np. łatwo uszkadzająca się wtyczka pod fotelem pasażera często właśnie w czasie sprzątania.