Skocz do zawartości

320D M47 odczuwalne wibracje...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałem zapytac was co moze byc przyczyna drgan auta?

tzn gdy auto stoi w aucie wyczuwalne sa drgania ktore przenosza sie po calym samochodzie natomiat po ruszeniu i przy jezdzie przy zadnej predkosci to juz nie wystepuje :o

co moze byc tego przyczyna?

myslelem o poduszkach pod silnikiem lub pod skrzynia ale mechanik powiedzial mi ze mam do wymiany poduszki pod skrzynia bo pod silnikiem sa ok

co powinienem jeszcze sprawdzic????

Opublikowano
Witam!

Chciałem zapytac was co moze byc przyczyna drgan auta?

tzn gdy auto stoi w aucie wyczuwalne sa drgania ktore przenosza sie po calym samochodzie natomiat po ruszeniu i przy jezdzie przy zadnej predkosci to juz nie wystepuje :o

co moze byc tego przyczyna?

myslelem o poduszkach pod silnikiem lub pod skrzynia ale mechanik powiedzial mi ze mam do wymiany poduszki pod skrzynia bo pod silnikiem sa ok

co powinienem jeszcze sprawdzic????

U mnie taki objaw był po zalaniu jak się okazało kiepskiej jakości paliwka...czyli coś jakby wtryski się "zasyfiły"...Po tym zalałem pełny VPowera Shela i przegoniłem samochód...wszystko wrócło do normy...

Opublikowano
mam ten sam objaw, mechanik wskazal dwumase (poduchy wymienione, paliwo zawsze statoil, wtryski wymienione). Puki co smigam, ale szykuje kase na wymiane :?