Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nie strzelac :D Wiem, ze temat juz byl walkowany ale nie moge sie dokopac do informacji, ktorej potrzebuje. W wyszukiwarce wpisalem szklanki, hydroregulatory itp. i przekopalem kilka postow ale... Chcialbym zasiegnac informacji o cenach nowych szklanek do TDSa. Kiedys cos bylo o cenach i znalezc nie moge :? Planuje w najblizszym czasie (jezeli nie sprzedam autka) wymienic hydrosztosy i nie wiem z jakimi kosztami treba sie liczyc. Sa jakies konkretne firmy, ktore robia dobre zamienniki? Nie iwem tez, czy walek bedzie nadawal sie do dalszej eksploatacji. Jak na razie nie ma tragedii ale powoli trzeba o tym myslec. Sprobuje jeszcze "odroczyc" agonie szklanek i zaleje przy nastepnej wymianie pelen syntetyk (teraz mam polsyntetyk) to moze im przejdzie. Zobaczymy. Jak nie to bede kupowal nowe i bylbym wdzieczny za info o cenach i sklepach (wysylkowych).

Z gory dziekuje za info :modlitwa:

BMW - Bedziesz Mial Wrazenia

Pozdrawiam

Reaven

Opublikowano
ceny - dowiadywalem sie o ceny popychczy hydraulicznych do v8 - tylko ze to bylo rok temu i nie pamietam czy to bylo 40 czy 80 zl za sztuke..... jedno z dwoch.. wiem ze wychodzilo mi cos 1200 zl tylko ze teraz nie pamietam czy na jedna glowice czy na 2 :duh:
Opublikowano
Moze jest ktos kto bawil sie w wyiane w TDSie??? Bylbym wdzieczny za podanie jakiejs dobrej firmy (firm) produkujacych zamienniki no i za informacje z jaka kasa musze sie liczyc.

Pozdrawiam

Reaven

Opublikowano
Dziekuje za informacje. Czy to jakas dobra firma??? Przed chwila dzwonilem do sklepu w Szczecinie i tez mi powiedzieli 60zl ale nie wiem jakiej firmy :mad2: Nie chcialbym wydac ponad 700zl i kupic jakiegos badziewia :wink:

Pozdrawiam

Reaven