Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ciekaw jestem czy ktos mial moze podobny problem, od jakiegos czasu zauwazylem ze przy skretach cos mi trzeszczy z przodu, pierwsza mysl ze to cos z zawieszeniem. Wiedzac jednak ze mam wszystko z przodu zrobione posprawdzalem i jestem doszedlem do wniosku ze to poduszki pod silnikiem. Przy srednio mocnych skretach silnik przesuwa sie na poduszkach w lewo i w prawo trzeszczac na poduszce. Przy bardzo gwaltownych skretach slychac niezle pukniecie. Co ciekawe jak skrece powiedzmy mocno w lewo, silnik sie na poduszkach przesunie i wykonuje dalej same mocne skrety w lewo (powiedzmy na rondzie) to juz ani jeknie, nic sie nie przesunie. Odbicie w lewo powoduje przesuniecie go z powrotem. OD razu mowie ze nie bylo zadnych dzwonow ani innych wydarzen, ktore moglyby miec na to wplyw.

Sprawdzilem na postoju i faktycznie silnik mozna przepychac w lewo i w prawo a poduszki slrzypia mocno.

Mial ktos z Was taki problem? Z tego co czytalem to ciezko sie diagnozuje zerwana poduszke ale u mnie to chyba ewidentne.

Poradzcie prosze jakie kupic poduchy. W ASO moge miec komplet (dwie) za 420 zl, podobnie patrzylem chca za Lemfoerdera w Intercarsie.

Ma ktos dobre doswiadczenia z tanszymi poduchami?

Z gory dzieki za wszelkie sugestie.