Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam chłodniy do swojego compacta 1.6.Stara nie wytrzymała urwał sie górny przewód razem z pierscieniem mocujacym.

Chciałem zapytac czy warto kupic z allegro zamiennik nie wiadomo jakiej firmy ceny od 249 do 350zł.

JEst tez chłodnica za 350zł Firmy Behr słyszał ktos o tej firmie i czy warto ją kupić ????-

Jest opcja kupienia tez oryginału bmw uzywanego z gwarancji za 250zł

Opublikowano
Na pewno kup nową chłodnicę. Używaną odradzam, bo nie wiadomo ile pochodzi. Jezdżę już 2 lata na podróbce i wszystko ok. BEHR to bardzo dobra marka. Produkuje elementy do pierwszego montażu, dla BMW też. Jeżeli nie szkoda Ci kasy to bież BEHRa który jest jak oryginał, ale z tą tańszą też nie będziesz miał problemu.
Opublikowano
nową oryginalną BMW??? za 500zł???ściema jakaś!!!! :modlitwa: powiedz mi gdzie jest taki sklep ..... mi chcieli w ASO sprzedać za 940zł :) chodzi oczywiscie o sam rdzen bez zbiorniczka wyrównawczego uszczelek itp.