Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jeste nowy na forum z gory dziekuje za pomoc. Chce kupic BMW E-46 2.0d 2001r. interesuje mnie wersja 150km wiem ze jeszcze niekture posiadaly ten starszy silnik 136km, jak je rozruznic? Moze po wygladzie? kazda wskazowka jest dla mnie cenna. Dziekuje i pozdrawiam.
Opublikowano
w tej 150km od 2001r był juz CR czyli nie masz zwykłej pompy i jest listwa wtryskowa, każdy wtrysk ma wtyczke do kompa :) tak chyba najprosciewj i najpewniej albo spojrzec w dowód :)

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
Wielki Dzieki, :D tego trzeba mi bylo poniewaz pewna osoba na ebay-u oferowala 320d 150koni a na zdjeciach byl silnk bez tych srebnych pokryw :evil: dlatego mnie to zmylilo, jeszcze raz dzieki. Nastepne pytanie to na co zwrucic uwage przy kupnie i czy warto kupic 320d, ale to raczej musze na innym temacie. :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie zakładaj nowego tematu dot. 320d. Jest tego sporo na forum, wystarczy poczytać. Ewentualnie wklej do oceny linka do aukcji, jak coś upatrzysz. Na pewno uzyskasz tu pomoc, na tyle, ile wynika ze zdjęć i opisu oczywiście.