Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rok jazdy po wroclawiu i wachacze wybite na sworzniu z przodu, faktoza ze po dziurwach drogach sie szwedalem ale co tam. Potrzebuje zakupic dwa takie do e46 sedan 2001 rok, ma ktos moze na sprzedaz nowe - zamienniki, z kasa trzeba sie liczyc. pzdr
Opublikowano
moze jest jakas mozliwosc, wyeliminowania tego w latwy sposob - luzu, tlucze sie w momencie kiedy jade po dziurach, czyli tylko w pionie, kolo sie nie rusza w lewo a ni w prawo, kiedys mozna bylo te swoznie dobic i by to zalatwilo sprawe, ale ten wahacz jest aluminiowy, ma ktos jakis cwany sposob, po prostu denerwuje mnie to tluczenie sie!!!
Opublikowano
kolego jak nie masz luzu na L-P to znaczy ze koncowki drazkow kieowniczych sa ok, a jezeli chodzi o wachacze to czeka Cie wymiana i moim zdaniem im szybciej to zrobisz tym lepiej dla twojego auta. ja sam jestem wlasnie po wymianie bo bylem w takiej samej sytacji co Ty i juz nie moglem sluchac stukania ( obecnie mam zalozone wachacze MELYE HD i jestem zadowolony) pozdrawiam
Opublikowano

ja również polecam Meyle HD. Ich wielką zaletą jest to, ze mozesz bez problemu wymieniać poszczególne sworznie - co nie jest możliwe w np. lamforder.

Ja własnie jestem świeżo po wymianie i jest poprostu miodzio. Za komplet sworzni + tuleje ( L i P ) zapłaciłem 400 zł :wink:

320d `02 by MT 184KM@406Nm
  • 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Z powodu iz nie ma żadnego! konkretnego tematu, tylko problemy użytkowników, podpinam się pod ten temat :)

Wiem ze temat był porusznay ale niezwykle ospale, wiec chcialbym rozwinac temat wachaczy których jest bardzo duzo na rynku, i ciezko wybrać firme w dobrej cenie.

Tu moje Pytanie nie chce za duzo wydac na wachacze poniewaz dluzej niz 2 lata nie bede jezdzil tym autem i mam takie opcje albo febi za 360zl sztuka albo myle hd za 370sztuka (4lata gwarancji)

i do tego tuleje febi 180zl, myle hd 210zl lub lamforda 290zl.

Panowie Co wybrać slyszalem sporo opini ze myle jest naprawde twardy, szczególnie tuleje, wiec mysle nad wachaczami myle lub febi + tuleje lamforda (które sa ma olejowym plywaku, wiadomo mniej czuć dziury)

zastanawiam sie nad tulejami febi sa o 110zl tansze i wydaje mi sie ze sa miększe niz myle hd lecz pewności nie mam, jakieś rady konkretne prosiłbym dostać?

JEST OPCJA KUPIC wachacz SRL po 190 za sztuke i do tego lemforda lub febi tuleje.

Tylko Nie wiem czy warto,

Opublikowano

Naprawde? Taka nendza?

To lepiej wsiąść myle hd wachacze i tuleje?

Słyszałem ze sa twarde to jest prawda czy nie do konca?

A co powiecie o SRL? I DO TEGO TULEJE MYLE

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=984584755

A te wachacze jest 2 lata gwarancji a dluzej i tak nie bede jezdzil tym autem wiec bardziej mi sie oplaca conajmniej 200zl w kieszeni zostanie.

ktoś zakupil i jezdzi na srl?