Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam prośbę do forumowiczów. Mianowicie moja klimatronic trochę świruje i raz się włącza na 5 sek. potem się wyłącza i tak w kółko. Czasami jest ok, ale ostatnio właśnie tak się dzieje.

Może ktoś z Was miał już takie objawy i coś może na to poradzić. Będę wdzięczny.

Opublikowano
Zdaje się że chodzi o klmatronic, nie komputer.Miałem to samo klimatronic wariował i strasznie szyby parowały.Raz chodził raz nie.Na allegro znalazłem ofertę naprawy ,koszt 90zł, rok gwarancji.Miałem niedaleko więc pojechałem, facet wyciągnął, zrobił i zamontował, wszystko trwało około 30min.Jak do tej pory wszystko ok.Pozdrawiam.
Opublikowano
Dzięki bardzo. Uspokoiliście mnie trochę, bo juz się martwiłem że trochę kasy trzeba będzie wysupłać :) Pozdrawiam.
Opublikowano

A! I nie kupuj czasem tantala jak jest w podanym linku. Kup zwykły styrofleks albo coś podobnego tylko pamiętaj żeby miał jakieś ludzkie temperatury pracy. Ja do swojego klimatronika wstawiłem 470 nF 100V -55C do 85C

Wylutuj stary idź do sklepu i kup coś co podałem mające nóżki o podobnym rozstawie.

Buziaczki!