Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż

dzisiaj zapaliłem autko, otworzyłem szybki i pojechałem

ale na A4 czas było je zamknąć........no właśnie i się nie zamykają, szyberdach też

najlepsze jest to ze jak przekręce kluczyk na I pozycje to wszystko działa a jak włącze na zapłon albo zapale samochód to szyby i szyberdach ani drgną :mad2:

co to może być!!!!!!!!, szlak mnie trafia

proszę o pomoc

Opublikowano
Przekręć delikatnie w stronę pozycji 1 ale żeby ci silnik nie zgasł. Stacyjkę trzeba zrobić.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano
Przekręć delikatnie w stronę pozycji 1 ale żeby ci silnik nie zgasł. Stacyjkę trzeba zrobić.

spróbuję jutro, ale nie wydaje mi się że to jest to :cry:

Opublikowano
poiem ci na pocieche ze mam juz 2ga beemke i elektryka w tych autach (nic im nie ujmujac, bo kocham je strasznie ) to manament...otoz w e30 padalo mi wsyztko po kolei a teraz w e36 np po odpaleniu same wycieraczki chodza przezchwile :) albo np szyba sie nie opouszcza w kupeji mojej...ajajaj ale czasami wsyztko dziala jak nalezy wiec skumaj o co chodiz?? :D
Marcin-coupe...BMW theBestMachineontheWorld
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
A ja mam taki problem, ze wycieraczki same sie uruchamiaja na postoju na parkingu. Rano jak przyszedlem byly w dziwnej pozycji :/ Jak wsiadlem i rpzekrecilem stacyjke wrocily do normalnej pozycji, a zamek centralny sam sie zamknal :( Czasem centralny sie zamyka po przekreceniou stacyjki sam, a czasem w czasie jazdy i to zamyka sie i otwiera co jakis czas. Faktycznie elektryka w BMW potrafi niezle sie zabawic :/