Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To jest tak, wstawiają auto na ramę i łapią te punkty, rozbitą część rozgrzewają na łączeniach i w to samo miejsce wstawiają dobre i zgrzewają na nowo i uwierz mi wszystkie punkty pasują.\

Szczeliny w drzwiach są idealne, więc ciężko może być nawet dokonując pomiarów na punktach.

Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Trudno powiedzieć co to znaczy bezwypadkowy.

Ja miałem w sierpniu stłuczkę parkingową. Ja stałem w miejscu, facet wjechał we mnie czołowo po skręcie z bocznej uliczki. Mam malowany zderzak, maskę (została draśnięta obok nerki), wymienionych kilka plastyków, nową nerkę, listwę pod reflektorem i nowy reflektor xenonowy (na starym było pęknięcie ok 0,5cm). Naprawa wykonana bezgotówkowo w ASO. Firma ubezpieczeniowa chciała mi dać 1800zł ale nie wziąłem - zapłacili ASO prawie 8000.

I teraz pytanie - czy mam samochód po wypadku czołowym?

rozbitą część rozgrzewają na łączeniach i w to samo miejsce wstawiają dobre i zgrzewają na nowo i uwierz mi wszystkie punkty pasują.

Jak naprawiali mi samochód to byłem na hali w ASO i widziałem jak robili nowiutkie e61. Uszkodzone podłużnice obcinają w miejscu gdzie jeszcze jest prosta a brakujący fragment wspawali z nowej.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Wypadek = ranni lub ofiary , ranni i ofiary

Kolizja = buziaczek, brak rannych brak ofiar

Uważam że masz auto po kolizji, u mnie też był rozwalony błotnik i koło trafione przednie (krawężnik) I nie jeden kupiec pewnie powie że walony

Ostatnio jechałem ze ładnym AUDI a4 kombi jak że piękne 4 ślady zostawiało, krzywe że nawet moja żona zauważyła

Strach czymś takim jeździć.

hunter napisał:

rozbitą część rozgrzewają na łączeniach i w to samo miejsce wstawiają dobre i zgrzewają na nowo i uwierz mi wszystkie punkty pasują.

Jak naprawiali mi samochód to byłem na hali w ASO i widziałem jak robili nowiutkie e61. Uszkodzone podłużnice obcinają w miejscu gdzie jeszcze jest prosta a brakujący fragment wspawali z nowej.

było zrobić zdjęcie ( w razie czego )

Mendy tak właśnie ludzi w ciula robią

Tymbardziej że na nowym aucie praktycznie nie poznasz że coś grzebane było , brak kurzu, wszystko nowe.

Edytowane przez hunter
Pozdrawiam
Opublikowano
Wracając do tematu, mam nadzieję że poszkodowany znajdzie się i razem z kolegą który ma te wiadomości podadzą salon do sądu.Jest to przestępstwo zwane oszustwem i na to jest paragraf!Wobec nieuczciwych pracowników salonu winny być wyciągnięte konsekwencje!