Skocz do zawartości

Zaglowki do touringa i pytanie o dojazdowke...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam zapytanko - czy jest mozliwosc zalozenia zaglowkow z tylu do kombiowki E30 tak zeby mozna bylo skladac fotele? Bo kurcze niebezpiecznie sie wozi pasazerow z tylu...

No i drugie pytanko - zalozylem w srode gazik z butla w kole - i teraz zapasowka mi strasznie duzo miejsca zjada w bagazniku... sa moze jakies dojazdowki do naszych autek? Czy moze lepiej zainwestowac w zestaw naprawczy? Bo wozenie zapasu pelnowymiarowego - jak dla mnie - teraz mija sie z celem i przeznaczeniem autka kombi (czyli duza przestrzen bagazowa - glownie na wozek dzieciecy)...

POzdrawiam i czekam na rady :)

Opublikowano

No wlasnie w tym problem... tak sie zastanawiam, czy da sie to zamontowac tak, zeby mozna bylo je zdjac jak bede potrzebowal rozlozyc fotele... Musze to przetestowac....

A znacie moze kogos, kto ma na zbyciu takie zaglowki dwa? (szara tapicerka welurowa)...