Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam, mam pytanie, otóż kupiłem nową pompe paliwa do BMW 520 e34 i mam podejrzenia, że mój "uczciwy" mechanik mi jej wcale nie zamontował... Chciałbym sprawdzić czy faktycznie jest ona wsadzona... jak to zrobić? czy jest możliwe takie sprawdzenie? Z góry dziękuję za odpowiedź... pozdrawiam Edytowane przez adamus1731
Opublikowano

Po pierwsze zmień tytuł bo zaraz jakiś mod zamknie :!: Poczytaj >>> TUTAJ <<<

Jak na moje oko raczej się nie da tego sprawdzić, jedynie możesz powiedzieć mechanikowi żeby oddał starą pompę bo ona jest mu chyba nie potrzebna i zobaczysz. Również zerknij czy jest w miarę czysto koło nowej teoretycznie pompy, powinno być troche paliwa ale raczej powycierane.

Opublikowano
Otwierałem tą blaszkę w bagażniku i nie zabardzo jest tam czysto... starą pompę mam, ale dziwi mnie, bo samochó na banezynie przerywa, a na gazie na wolnych obrotach gasnie.... wie ktoś jaka może być tego przyczyna?