Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Prosiłbym aby ktoś powiedział mi jak zdjąć bez połamania, tylną osłonę głosników w półce. Chce je wymienić na inne i nie mogę tego rozebrać.

Pozdrawiam

Dawid

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

nio i wkońcu i tak nie wiem jak zdjąć te plastiki które osłaniaja głośniki w bagażniku.... :(

kolego może tobie sie to udało ??? prosze o odp

Opublikowano
od gory polki zdejmujesz plaskie maskownice glosnikow, trzeba je z wyczuciem podwazyc. nastepnie odkrecasz od gory sruby mocujace i zchodza ci w bagazniku cale glosniki z tymi plastikowymi oslonami.
Opublikowano

ok już stare głośniki leża na stole ... ale mam kolejne pytanko... :oops:

może i głupie ale wole spytać niż uszkodzić nowe - nie najtańsze zresztą głośniki.... te oryginalne były na takich dziwnych kostkach... skąd mam wiedziec gdzie plus a gdzie minus?? żadnego czerwonego paska ani nic...

jeden kabelek biały drugi z czarnym chyba paskiem.... zamotałem sie... wie ktoś co jest co? :jawdrop:

a może moge gdzieś dostać taka kosteczke żebym nie musiał ciąć tej która juz tam jest ...