Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem 318 z silnikiem M43 rok 98 i ogólnie była dziurawa guma od przepływomierza wiec zdemontowałem ja zakleiłem i po zamontowaniu zapaliła sie kontrolka od ASC jaka tego możne być przyczyna?? i ja to naprawić??
Opublikowano

Ciężko stwierdzić, ale jak działało zanim zaczołeś wymieniać gumę to podejrzewam że podczas wymiany niechcacy wypiełeś lub przerwałeś jakiś przewód lub kostkę.

Sprawdz najlepiej miejsca gdzie robiłeś i popatrz czy coś nie wisi albo nie jest wypiete bądz niedokońca wciśnięte.

Opublikowano
popatrze i dokladnie posprawdzam moze faktycznie cos przez przypadek sie odpielo... ale wiem ze kiedys czytalem o czyms takim na jakims innym forum i jeden z urzytkownikow pisal ze jak zmienial gome tez mu sie to zrobilo no i wiedzial jak to naprawic ale niemoglem sie znim skataktowac,,, wiec moze to byc jakas drobnostkai mam nadzije ze tak jest...a jak sie swieci to znaczy ze jest wylonczone???