Skocz do zawartości

Zbiorniczek płynu hamulcowego ?? gdzie jest ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, chciałbym sam sprawdzic czy mi olej zzera a niewiem gdzie sie znajduje.. :? naprowadzi mnie ktoś ?

nie mam zielonego pojęcia gdzie on moze być :roll:

z tego co słyszałem to gdzieś z prawej strony silnika pod filtrem ?

Dziękuje za pomoc! :) :8)

Edytowane przez sebastianoo3
Opublikowano
a może tak sprecyzujesz jaki model auta ? bo zaraz Ci moderatorzy usuną posta

BMW - Radość z jazdy

http://i46.tinypic.com/161kd53.jpg

Opublikowano
Witam, chciałbym sam sprawdzic czy mi olej zzera a niewiem gdzie sie znajduje.. :? naprowadzi mnie ktoś ?

nie mam zielonego pojęcia gdzie on moze być :roll:

z tego co słyszałem to gdzieś z prawej strony silnika pod filtrem ?

Dziękuje za pomoc! :) :8)

zdejm filtr tam gdzie mowisz,najpierw to gume co doprowadza powietrze do samochodu ,potem taka sprezynka do ggory wyjmiesz obodowe z wkladem (filtrem) zbiornik jest pod spodem,(po stronie kierowcy filtr),jezeli masz e39 sadzac z twojego profilu
Opublikowano

tak tak, mam E39 wiec ściągnąc cała obudowe filtra po stronie kierowcy i pod spodem sie znaduje ten zbioornik tak ? :)

ok sprawdzam dzięki za informacje :8)

Opublikowano
bardzo mi przykro, że isys uprzedził mnie z tym pytaniem.

No, Paweł, ulżyło mi, bo już zacząłem się zastanawiać czy mi coś nie umknęło....

Opublikowano

ale wy Panowie wnieśliście do tematu......

P.S Pan PawełH i pan isys daję sobie głowe uciąć, że mimo bardzo skomplikowanego dialektu, wręcz idiomu mongolskiego zrozumieli, że chodzi o ubywanie płynu.

"Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów."
Opublikowano
ale wy Panowie wnieśliście do tematu.......

No cóż, żeby pomóc muszę wiedzieć na czym polega problem. Nie chciało mi się wierzyć że chodzi o poszukiwanie zbiorniczka płynu hamulcowego.

Opublikowano

Płynu jest na maxa... komunikat wyświetla "sprawdz okładziny hamulcowe" wiec juz wiadomo oco chodzi :)

Dziękuje za pomoc w poszukiwaniu zbiorniczka. :cool2: