Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Padła moja Mysia,chyba cos z elektroniką.Objawy:nie pali na dobrym akum.przy próbie zapalenia silnika gasna wszystkie kontrolki,centralny zwariował;nie otwiera wlewu i bagarznika.jakos za szybko mryga.BARDZO PROSZE O POMOC.
Opublikowano

:?: Kiedy gasna wszystkie kontrolki? W trakcie proby krecenia rozrusznikiem czy w pozycji zaplon ?

:idea: Moim zdaniem jezeli wszystko gasnie kiedy zaczynasz krecic rozrusznikiem to albo slaby akumulator albo zwarcie na rozruszniku.

Opublikowano
Pozycja zapłon jest ok.tylko przy przy kreceniu staje cały swiat,to mnie jeszcze nie martwi bo to typowy objaw rozr,ale centralny to jest perwera! myslalem ze tylko ja nie sypiam po nockach.pozdrawiam onlyB.....
Opublikowano
Przepraszam ze nie zastosowałem sie do maksymy"zanim cos tam......ble ble ale jeszcze mnie dopadlo zapalenie tak ze jestem niecalkiem sprawny.Jak to było?"Zanim poszukasz,zapytaj?"Tak nawiasem od szukania to jest encyklopedyja a forum jest żywe jak widze :cool2: i odp.była za co dzieki bardzo.pama20. only wiecie CO