Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Wiem, że nie pomagam ale moim zdaniem te listwy to totalna wiocha, widziałem już kilka aut z nimi i nie wyglądały zbyt ładnie, w dodatku z tymi chromowanymi klamkami to już w ogóle porażka, ale jeśli się przy nich upierasz to wiem ze na forum bmw-sport ktoś takie miał więc może tam zapytaj. Zresztą są one dość popularne więc pewnie ktoś w końcu pomoże.
Opublikowano
Wiem, że nie pomagam ale moim zdaniem te listwy to totalna wiocha,

Każdy ma inne zdanie :mrgreen: Mnie się to podoba ale tylko i wyłącznie w coupe bo nie raz coupe z takimi widziałem a o zgrozo kiedyś w kraku widziałem sedana z takimi listwami i to już nie ten sam efekt . Co do tematu to czatuj także na alledrogo bo już pare razy ktoś takie sprzedawał :mrgreen:

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano

Dzieki koledzy, mi sie nawet podobalo bo zanim kupiłem swoją to pod poznaniem ogladalem coupe w takim samym kolorze tylko wlasnie z tymi chromami na drzwiach i blotnikach i przyznam, ze ladnie to wygladalo .

I zgadzam sie, ze sedan nie moze juz tak dobrze w tych listewkach wygladac jak coupe :)

pzdr :cool2: