Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem z dorobieniem kluczyka z immo, jest wszechobecne google, ale jak już dzwonie to nie ma problemu do chwili kiedy typ nie dowie się że to bmw :evil:

mam e36 ze stałym sygnałem a dorobienie w aso jest kilkukrotnie większe od ceny rynkowej :roll:

I tutaj pytanie czy znacie jakiś punkt w woj. śląskim gdzie mogę dorobić kluczyk z immo ??

Opublikowano
dzięki za info tyle tylko że jakoś nie pałam miłością do tej giełdy i legalnością części z niej pochodzących a co za tym idzie usług. Nie chce sprawdzać czy zostanie dorobiony jeden czy więcej kluczy. :jawdrop:
Opublikowano

Jest to i to duży. Miałem to samo wiec wiem. Z tego co mi sie udało ustalić to jest jeden ( na Boga... ) koleś w Tomaszowie Mazowieckim i trzeba do niego jechać i to jakies 2 dni trwa.

On dogrywa kolejny kod do immo i daje drugi kluczyk z zakodowaniem. Koszt około 500zł + kluczyk.

Innego wyjscia w sumie nie znalazłem. Ale w końcu sie stało tak ze mi immo zablokował auto i [BAD].

Koleś mi poradził zeby to wywalić z auta i zalożyć odciecie na rozrysznik i tak zrobiłem - bo jak powiedział - jak złodziej bedzie chciał wziasc Bunie to takie immo dla niego to pestka tym bardziej ze jest ono standardem od 1991r.

I tobie proponuje to samo.

Buczu