Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ...prosze o pomoc już nie mam siły...auto odpalam na zimnym zawsze od kopa gaz -benzyna...jak pusczze gaz auto ma bardzo niskie obroty i gasnie ..jak poczym chwilke nogą jakies 10 sekund normuje sie i chodzi ale niestety po minucie spada i gasnie..natomiast gdy jeszcze jest to ssanie wystarczy ze rusze kawalek i po wcisniesciu sprzegła gasnie odrazu ...jazda 500 metrow i juz ok obroty w normie..za co sie zabrac zeby mozna bylo normalnie odsniezyc wkoncu auto ehh..prosze o pomoc
Opublikowano

Kiedyś miałem e21 w m10 i odkąd kupiłem tak samo po odpaleniu na zimnym musiałem trzymać lekko na gazie przez chwilę bo gasł.

U mnie winne były przewody podciśnieniowe, ktoś źle podłączył i jeden był dziurawy.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=1371&mospid=47271&btnr=11_0804&hg=11&fg=40

nr 17 i 21

Możliwe że też coś masz, może nie tyle pomieszane' co pęknięte lub któryś ci spadł ,nie tylko chodzi mi o te co zaznaczyłem ale ogólnie o przewody powietrzne i podciśnieniowe.